eiSya's FamiLy FotoPage

By: lady ryna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Oct-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
1 SyaWaL@PeNanG

TokAyah & MakTuk
Ummi & Daddy
amik berkat
View all 29 photos...
Alhamdulillah...1st time ummi&daddy raya ngan our beLoVed DoTter-Irdina Batrisya kat h'town ummi (Penang).Bestnye eiSya dpt pakai bj kurung & dpt duit raya,heheheeee...


Thursday, 15-Jun-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
FaMiLY tRiP to HiStoRiCaL iSLanD - LaNGkaWi

tgu feri kat Jeti Kuala Kedah
posing dulu smtara tgu feri spai
1st day @The Andaman,puas eiSya tido
View all 27 photos...
Actually daddy ader 'projek' skit kat sana,so dh alang2 g sana trus holiday ler.Best gak,stay kat The Andaman,Teluk Datai for 4D3N tp kitaorg stay 2hr jer sbb nak singgah kg ummi lak kat Penang.Mahal giler rate dia RM1000++ for 1 night sib baik daddy dpt free coz under GHM.
A'way dh lalu Penang so nak bg TokAyah,Maktuk,PakLong,Maklong,PakSu & abg anip lepaskan rindu kat eiSya sama.
Tpt yg sempat kitaorg g - Beras Terbakar,Makam Mahsuri,Galleria Perdana,Telaga Tujuh & Cable Car (lalu jer) & Langkawi Fair Shopping Mall.Tp xde shopping apepun sbb 'tgh bulan' so beli chocolates & rokok kat Atuk & Uncle Wira jer...lgpun eiSya kecik lg,susah ler nak borong byk2 naik feri lak tu.
Daddy dh janji kalu nak g sana lg,pegi ngan flight (hopefully will come true coz daddy takut naik flight).Bole borong sakan esp kain batik n brg2 pinggan mangkuk.Teringin gak nak buat collection sbb xde lg.
So njoy viewing our foto.....check it out


Sunday, 9-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
HomeToWn DaddY@SeReMBan

cepat eiSya,ummi nak amik gbar ni..
ok..ready..
senyum skit
View all 14 photos...


Friday, 10-Feb-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
eiSya & uMmi during confinement

eiSya kena pakai napkin sbb rashes
ksian dia
br bgn tido ler
View all 7 photos...

During my confinement day@Penang.....
Anak ummi,IRDINA BATRISYA kena jaundice tp x high sgt abt 180..so bwk dia g hosp for blood check-up for 5th time until 110 doc ckp xyah dtg sbb condition dia ok.Tak sanggup rase tgk time nurse amik darah kat jari kaki dia,nasib baik maktuk eiSya ader.Lepas 2wks,bb kena rashes lak so terpaksa ler pakai napkin n mdikan dia pakai Lactycd.After 2wks,eiSya back to normal.Ksian kat maktuk kena basuh napkin hari2 sbb ummi dlm ptang,x bole main air sgt..nti sejuk.


Sunday, 4-Dec-2005 12:00 Email | Share | | Bookmark
KaKak Wedding Day

the most wanted flwr gurl
PEACE from my MIL
pengantin basi berposing
View all 8 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net